Let's face it,

Isojen tyttöjen vaatteita on mukavaa ja helppoa ostaa netistä

Jos olet kyllästynyt pieniin valikoimiin perinteisissä vaatekaupoissa, ja niiden muutaman isomman vaatekoon etsimiseen kuin ne olisivat neuloja heinäsuovassa, lopeta tuskailu ja siiryy tuhansien muiden tavoin nettiin, josta isojen vaatteiden löytäminen on lähes aina helpompaa.

Vielä kun netti on täynnä juuri isojen tyttöjen ja naisten vaatteisiin erikoistuneita verkkokauppoja, joissa on tuhansia kappaleita kaikenlaisia ja kokoisia vaatteita, jotka sopivat hieman suuremmillekin tytöille ja naisille.

Nämä seuraavat ovat ehdottomasti meidän suosikkejamme, joiden valikoimaan ja palveluun et varmasti tule pettymään.​

Halens

Verkkokaupassa laaja valikoima isoja kokoja naisille lähes kaikista vaatteista. Halusitpa sitten farkkuja, mekkoja tai takkeja isommilla koilla, löydät niitä Halensin verkkokaupasta.

  • ​742 vaatekappaletta tarjolla isossa koossa
  • Maksutapa: Tili, lasku, maksukortti, PayPal tai postiennakko
  • Rahtimaksu 6 €
  • 14 Päivän Palautusaika
halens

Zalando

Valtava valikoima isojen naisten vaatteita löytyy tästä eräästä tunnetuimmista vaatteisiin erikoistuneista verkkokaupoista. Luotettava verkkokauppa, jolla erittäin asiakasystävälliset kauppaehdot.

  • ​3490 vaatekappaletta tarjolla isossa koossa
  • Maksutapa: Tili, lasku, maksukortti, PayPal tai Maksuturva
  • Ilmainen Toimitus ja Palautus
  • Palautusaika huimat 100 päivää!
zalando

Miksi isojen tyttöjen vaatteiden löytäminen on välillä niin mahdottoman vaikeaa?

Valitettavasti valikoima isojen kokojen vaatteista on monesti vieläkin vuonna 2017 heikompi kuin sen pitäisi olla. Tämän takia monesti voi tuottaa vaikeuksia löytää kunnolla plus koon vaatteita tytöille, varsinkin jos kauppa ei ole sieltä suuremmasta päästä.

Totuus on kuitenkin se, että varastotila kauppakeskuksissa ja keskustoissa on kallista, jonka takia esille laitetaan yleensä vain melko vähän vaatteita, ja vain sellaisia joita myydään paljon. Tämän takia hieman tavanomaisesta koosta poikkeavilla asiakkailla on monesti vaikeuksia löytää omia kokojaan perinteisistä vaatekaupoista. Tämä voi koskea pituutta tai painoa, tai jotakin muuta mittaa joka eroaa jollakin tavalla siitä keskimääräisestä.​

Netissä on huomattavasti halvempaa pitää esillä suurempaa valikoimaa vaatteita, jonka takia yhä useammat suomalaiset ostavatkin nykyään pääosan uusista vaatteistaan netin kautta. Lisäksi tänäpäivänä kauppojen palautusehdot ovat niin hyviä, että palauttaminen on hyvin helppoa, jonka ansiosta vaatteita voi ostaa rohkeasti, ja palauttaa sitten ne jotka eivät sopineet kunnolla.

Ja koska netissä on mahdollista myydä kerralla vaatteita koko Suomeen, tai vaikka koko Eurooppaan, toisin kuin vaikka vain sinne omalle pikkukylälle, on netti täynnä mitä erilaisempia vaatekauppoja, jotka ovat erikoistuneet tietynlaisiin vaatteisiin. Ja kyllä, eräs erikoistumisen ala on juuri tälläiset plus koon vaatteet hieman isommille tytöille ja naisille.

Jos siis olet kyllästynyt etsimään sopivia vaatteita kuin Sherlock Holmes konsanaan, kannattaa tutustua netin vaatekauppoihin, ja tilata isojen tyttöjen vaatteet netistä, helpommalla kuin mitenkään muuten.​