Mekot - Isot Koot

Mekkoja on tarjolla netissä runsaasti, myös plus koissa. Isojen kokojen mekkojen ostaminen onkin lähes aina helpompaa netistä, kuin selailemalla läpi vaatekauppojen pieniä kokoja, etsien sitä yhtä tarpeeksi suurta mekkoa.

Tilaa ison koon mekko jo tänään netistä!

Tässä joitakin parhaita nettikauppoja, kun etsit mekkoa isossa koossa, oli kyseessä sitten arkimekko tai vaikka juhlamekko. Selaile tarjonta ja nauti shoppailun helppoudesta.

Tässä lista parhaista juhlamekkoja isoilla koilla naisille myyvistä verkkokaupoista!

Halens

Verkkokaupassa laaja valikoima isoja kokoja naisille lähes kaikista vaatteista. Halusitpa sitten farkkuja, mekkoja tai takkeja isommilla koilla, löydät niitä Halensin verkkokaupasta.

  • ​742 vaatekappaletta tarjolla isossa koossa
  • Maksutapa: Tili, lasku, maksukortti, PayPal tai postiennakko
  • Rahtimaksu 6 €
  • 14 Päivän Palautusaika
halens

Zalando

Valtava valikoima isojen naisten vaatteita löytyy tästä eräästä tunnetuimmista vaatteisiin erikoistuneista verkkokaupoista. Luotettava verkkokauppa, jolla erittäin asiakasystävälliset kauppaehdot.

  • ​3490 vaatekappaletta tarjolla isossa koossa
  • Maksutapa: Tili, lasku, maksukortti, PayPal tai Maksuturva
  • Ilmainen Toimitus ja Palautus
  • Palautusaika huimat 100 päivää!
zalando

Mekot - Isot koot ja edulliset hinnat

mekot isot koot

Kyllästynyt näkemään ja löytämään vain pienille naisille suunniteltuja mekkoja?

Plus koon mekot

Plus koon mekkoja on helppo ostaa netistä, varsinkin jos on valmis ensin hieman ottamaan mittoja vartalostaan. Kuitenkin hyvä on tietää, että suurimmassa osassa kauppoja on palauttamisesta tehty niin helppo, että on helppo vain tilata plus koon mekko ja palauttaa se sitten, jos koko ei olekkaan aivan optimi.​

MITEN VALITA SOPIVA ISON KOON MEKKO?

Ensinnäkin mieti mihin tarkoitukseen mekkoa tulet tarvitsemaan. Yksikään mekko ei sovi jokaiseen mahdolliseen käyttötarkoitukseen. Laukkuja on tarjolla eri tilanteisiin — niin arkeen kuin juhlaankin. Tarvitsetko olkalaukkua, käsilaukkua vai kenties matkalaukkua?

LAUKKUJA MONEEN LÄHTÖÖN

Kun tiedät mitä etsit, on laukun ostaminen netistä todella vaivatona. Netin kaupoista löydät varmasti laukun jokaiseen tarpeeseen. Jo kotimaisten verkkokauppojen valikoimat ovat hyvinkin kattavat. Jos jostain syystä niistä ei mieleistä laukkua löydy, onnistuu tilaaminen ulkomailta monesti samalla vaivalla ja ehkä edullisemmin kuin kotimaisista verkkokaupoista.

MATKALAUKUT

Matkalle lähdössä? Tilaa ensin laadukas matkalaukku netin lähes rajattomasta valikoimasta. Laadukkaita matkalaukkuja valmistavat muun muassa Samsonite...

LENTOLAUKUT

Lentolaukuiksi kutsutaan pieniä matkalaukkuja, jotka otetaan lentokoneen sisälle. Muista tarkistaa lentoyhtiöidesi rajoitukset lentolaukun mitoista ja painosta ennen laukun ostamista. Lentolaukusta olisi hyvä löytyä pienempiä taskuja, joista saa tavaraa esille lennon aikana.

KAMERALAUKUT

Kameralaukkuja löytyy pienestä pokkarilaukusta aina usean kameran ja objektiivin reppuihin. Lähes kaikilta kameravalmistajilta löytyy kameralaukkuja tuotteilleen. Muita suositeltavia merkkejä ovat esimerkiksi LowePro, Tamrac, Kata ja Crumpler.

TIETOKONELAUKUT

Yhä useampi käyttää kannettavaa tietokonetta. Laukkuja on saatavilla myös tableteille eli taulutietokoneille. Tietokonelaukkua ostaessa tulee ottaa huomioon ainakin näytön koko, sekä muiden varusteiden vaatima tila. Tietokonelaukku olisi hyvä olla tukeva ja suojaava, ettei tietokone vahingoitu laukkua siirrellessä tai vaikkapa laukun pudotessa.

Thebos.fi myy laadukkaita vaatteita ja kosmetiikkaa tyylitietoisille, imagoa arvostaville ihmisille. Tuotteet ovat persoonallisia, ja Theboksen periaatteena on hyväksyä kaikki ihmiset sellaisenaan pakottamatta heitä mihinkään muottiin. Laaja tuotevalikoima ja hyvä asiakaspalvelu takaavat onnistuneen ostokokemuksen.

Vaatteita

Thebos.fi-verkkokaupassa on tarjolla vaatteita naisille ja miehille. Persoonalliset, tyylikkäät ja seksikkäät asut houkuttelevat edullisilla hinnoillaan ja valtavirrasta poikkeavalla ulkonäöllään. Miesten vaatteet henkivät rock-elämää.

Asusteita

Thebosin asustevalikoima on sekin persoonallinen ja vinkeä. Valikoimassa on muun muassa päähineitä, kelloja, huiveja, aurinkolaseja, koruja ja puhelimien kuoria.

Kosmetiikkaa

Thebosin myydyimpien tuotteiden listalta löytyy vain kosmetiikkaa. Kaupassa onkin hyvä valikoima erilaisia meikkejä ja muita kauneudenhoitotuotteita: kynsilakkoja, puutereita, aurinkovoiteita, tekokynsiä, hajuvesiä, tekoripsiä, luomivärejä ja niin edelleen. Uutuutena on saatavilla myös luonnonkosmetiikkaa. Thebosista hamstratut kosmetiikkauutuudet voi pakata kaupassa myytäviin meikkilaukkuihin. Saatavilla on myös lahjakortteja.

Toimitus ja palautus

Thebos.fi-verkkokaupassa tehdyt ostokset voi maksaa verkkopankeissa, laskulla tai postiennakolla. Kaikki sivuilta löytyvät tuotteet löytyvät Thebosin varastosta ja ne toimitetaan asiakkaille yleensä noin 3-7 vuorokaudessa. Tilauksiin voi saada myös tilaajalahjan. Toimituskulut riippuvat toimitustavasta.