Naisten Kengät - Isot Koot

Kenkien kunto ja istuvuus on tärkeää, ja tämän takia sopivan koon löytämiseen kannattaa panostaa. Monesti varsinkin naisilla voi kuitenkin olla haastavaa löytää isojen kokojen naisten kenkiä, jolloin kannattaa kääntyä nettikauppojen puoleen.

Netistä on helpointa löytää naisten kengät - isoilla koilla!

Aloita siis isokokoisten naisten kenkien etsintä mielummin näistä verkkokaupoista, äläkä menetä hermojasi kenkäkaupassa pienten kokojen meressä.

Halens

Verkkokaupassa laaja valikoima isoja kokoja naisille lähes kaikista vaatteista. Halusitpa sitten farkkuja, mekkoja tai takkeja isommilla koilla, löydät niitä Halensin verkkokaupasta.

  • ​742 vaatekappaletta tarjolla isossa koossa
  • Maksutapa: Tili, lasku, maksukortti, PayPal tai postiennakko
  • Rahtimaksu 6 €
  • 14 Päivän Palautusaika
halens

Zalando

Valtava valikoima isojen naisten vaatteita löytyy tästä eräästä tunnetuimmista vaatteisiin erikoistuneista verkkokaupoista. Luotettava verkkokauppa, jolla erittäin asiakasystävälliset kauppaehdot.

  • ​3490 vaatekappaletta tarjolla isossa koossa
  • Maksutapa: Tili, lasku, maksukortti, PayPal tai Maksuturva
  • Ilmainen Toimitus ja Palautus
  • Palautusaika huimat 100 päivää!
zalando

Naisten kengät - Isot koot jotka sopivat jalkaan

Meneekö hermo kenkäkauppojen pienikokoisiin naisten kenkiin?

Tämä on yleinen ongelma suurempijalkaisilla naisilla, johon helpoin apu on ostaa kenkänsä netistä.​ Isoille naisilla on vaikea löytää sopivia vaatteita, kengistä puhumattakaan. Ja sama vaivaa jossakin määrin myös miehiä.

Eikö lähikenkäkauppojen valikoima riitä? Netistä löytyy onneksi loputtomasti lisää valinnanvaraa. Kengissä on olennaista mukavuus joten netistä tilaaminen voi epäilyttää, mutta onneksi kengät voi tilata kotiin sovitettavaksi ja palauttaa jos ne eivät omaan jalkaan sovi.

naisten kengät isot koot

KENKIEN TILAAMINEN NETISTÄ ON TURVALLISTA

Kenkien tilaaminen voi tuntua riskialttiilta, koska sopivan koon valitseminen kokeilematta on luonnollisesti hankalaa. Varsinkin jos ei ennestään omista jo saman merkin kenkiä tai jopa samaa mallia. Suurempaa aihetta huoleen ei kuitenkaan ole sillä hyvin palveleva verkkokauppa tarjoaa mahdollisuuden palauttaa ja vaihtaa tilatut tuotteet ilmaiseksi.

Tältä sivulta löydätkin listattuna luotettavat kenkiä myyvät verkkokaupat. Kenkien tilaaminen netistä ei tarvitse olla sen vaikeampaa, kuin muidenkaan tuotteiden. Perehdy kuitenkin aina ensin kyseisen kaupan toimitus- ja palautusehtoihin.

Brandos

Brandos on erikoistunut laadukkaisiin kenkiin, sekä erittäin toimivaan asiakaspalveluun. Brandosilta tilaat kenkäsi ilman toimituskuluja ja tarvittaessa myös palautus hoituu ilmaiseksi. Valikoima on erittäin kattava ja kenkiä löytyy Brandosilta varmasti jokaiseen tarpeeseen. Suosittelemme Brandosia erittäin lämpimästi. Merkeistä löytyy tunnetuimmat kenkämerkit, kuten Converse, Puma ja Adidas.

Brandosilta löydät kengät myös urheiluun ja vapaa-aikaan, kuten esimerkiksi laadukkaat vaelluskengät. Muista vilkaista myös Brandosin blogia, jossa muun muassa kilpailuja, sekä ajankohtaista ja mielenkiintoista asiaa liittyen kenkien maailmaan.

Brandos tarjoaa poikkeuksellisen hyvät toimitus- ja palautusehdot. Tuotteiden toimitus ja palautus on ilmaista, minkä lisäksi tuotteissa on 30:n päivän palautusoikeus.

Stadium

Stadium on pohjoismaiden suurin urheilukauppa, jonka verkkokaupasta löytyy laadukkaita kenkiä aktiiviseen elämään. Merkkeinä esimerkiksi Nike, Adidas ja Puma. Stadiumista löydät myös kengät eri urheilulajeihin – esimerkiksi jalkapallokengät, juoksukegät ja hiihtokengät.

Heppo

Heppo tarjoaa ilmaisen toimituksen, ilmaisen palautuksen ja vieläpä 30 päivän vaihto- ja palautusoikeuden. Siinäpä muutamia painavia syitä tilata kengät Heppo.fi:stä. Tämän lisäksi Hepon valikoima on erittäin laaja — kenkiä löytyy varmasti jokaiseen tarpeeseen ja tyyliin.

Tälle sivulle on koottu tietoa koruja myyvistä verkkokaupoista. Olemme listanneet myös linkkejä suoraan nettikauppoihin, jotta voit siirtyä suoraan selaamaan koruja.

Korujen tilaaminen netistä on vaivatonta ja edullista. Korut voit tilata netistä vaikkapa seuraavista verkkokaupoista.

Koruhetki

Laadukkaita design-koruja, joiden muotoilussa otetaan erityisesti huomioon käyttömukavuus. Suomalaista korudesignia edustavat Hetki- ja Aadel-korut. Koruhetkellä on myös oma korumallisto. Kokoelman ostaessasi saat aina alennusta. Ilmainen toimitus.

Chanti

Chantin valikoimasta löytyy koruja jokaiseen tarpeeseen. Kihla- ja vihkisormukset, kellot, miesten korut jne. Chantin sivustolla voit myös suunnitella omat korvakorut!

Korukylä

Korukylästä löydät laadukkaat naisten ja miesten korut. Tilaaminen netistä on turvallista ja vaivatonta.