Naisten Talvitakit - Isot Koot

Talvitakki on kylmällä säällä yksi arvokkaimmista vaatekappaleista, jonka takia siihen kannattaakin panostaa. Talvella sitä tulee käytettyä paljon, ja sen istuvuus ja sopivuus onkin erityisen tärkeää myös kylmältä suojaamisen kannalta. Kun etsit talvitakkia isolla koolla, kannattaa tarkistaa netin valikoima

Tilaa ison koon talvitakki jo tänään netistä!

Kun etsit isokokoista talvitakkia, on netti paras kaverisi. Valikoima on netissä suurin, ja sieltä on helpon löytää naisten talvitakit isoilla koilla. Isot koot ovat parhaiten esillä netissä, jonka takia isojen naisten vaatteita etsittäessa netti onkin mitkä parhain apuri.

Tässä lista parhaista naisten talvitakkeja isoilla koilla myyvistä verkkokaupoista!

Halens

Verkkokaupassa laaja valikoima isoja kokoja naisille lähes kaikista vaatteista. Halusitpa sitten farkkuja, mekkoja tai takkeja isommilla koilla, löydät niitä Halensin verkkokaupasta.

  • ​742 vaatekappaletta tarjolla isossa koossa
  • Maksutapa: Tili, lasku, maksukortti, PayPal tai postiennakko
  • Rahtimaksu 6 €
  • 14 Päivän Palautusaika
halens

Zalando

Valtava valikoima isojen naisten vaatteita löytyy tästä eräästä tunnetuimmista vaatteisiin erikoistuneista verkkokaupoista. Luotettava verkkokauppa, jolla erittäin asiakasystävälliset kauppaehdot.

  • ​3490 vaatekappaletta tarjolla isossa koossa
  • Maksutapa: Tili, lasku, maksukortti, PayPal tai Maksuturva
  • Ilmainen Toimitus ja Palautus
  • Palautusaika huimat 100 päivää!
zalando

Naisten talvitakit - Isot koot ja hyvät tarjoukset

MIllaista naisten talvitakkia etsit?

Oli vastaus mikä tahansa, on nämä seuraavat ohjeet hyvä pitää mielessä.​

naisten talvitakit isot koot

Talven takit - valinnan varaa vai vaikeutta?

Kun lämpömittarin lukema alkaa miinuksella ja tuulenpuuskat tuntuvat luissa ja ytimissä, on viimeistään aika siirtyä talvitakkiin. Luonnollinen siirtymä mutkistuu jos (ja kun) huomaa talvivaatteidensa kutistuneen tai kulahtaneen mystisesti kesän aikana. Tästä alkaa yleensä hillitön uuden takin metsästys.

Jos etsintänsä aloittaa perinteisesti kauppakierroksella ei luultavasti voi välttyä törmäämästä kauden tuttuun hittimateriaaliin, tweediin. Brittiläinen villakangas valloittaakin myös takeissa lämpimyydellään ja useilla erilaisilla neuloskuvioillaan.

Talven takkien ehdottomasti trendikkäin on kuitenkin turkisvuorinen tai - kauluksinen farkkutakki. Se, onko turkis aitoa vai ei, riippuu kuitenkin kokonaan kantajansa ideologisista näkemyksistä. Muutenkin erilaisia turkis- ja nahkatakkeja tullaan näkemään reiluhkosti talven aikana. Mokka, nappa ja tekoturkikset - kaikki käy. Lisäksi irralliset (teko)turkiskaulukset piristävät mukavasti vanhempaakin takkia.

Yleensäkin takkitarjonta on nyt laajempi kuin koskaan ennen. Mallit vaihtelevat huolettomista trensseistä glamouria hehkuviin luksustakkeihin ja maskuliinisista leikkauksista naiselliseen jakkutyyliin. Suosituin takin pituus on lämmittävästi noin polveen asti ulottuva helma.

Säänkestävät polttokuvioidut mikrokuitukankaat sekä kiiltävät, kuvioprässätyt polyuretaanitakit sopivat loistavasti Suomen loskaiseen talveen. Hienostuneempaa tyyliä hakevien kannattaa tutustua meltoneihin tai pitkäkarvaisiin flauscheihin. Takkien ilmettä voi helposti muutella kokeilemalla erilevyisiä vöitä.

Ennen kauppaan ryntäämistä kannattaa aina kuitenkin tutkia tarkkaan omaien komeroidensa nurkat. Retroilun aikakaudella esim. sukulaisten vanhoista takeista saattaa nimittäin tehdä uskomattomia löytöjä. Sitäpaitsi ne ovat yleensä nykyään jo lähes uniikkeja kappaleita ja toista samalaista tuskin kadulla vastaan kävelee. Samassa hengessä voi tietysti käydä myös kirppareilla.

Valkean kesän jälkeen musta ja taitetut melkein mustat valtaavat katukuvan ja uimapuvut jäävät pois. Muoti jatkaa kuitenkin pehmeän nostalgista linjaa. Materiaaleissa käytetään edelleen paljon antiikkiseksi pestyä ja kulutettua, ajan patinoimaa lookia. Syksyn vaatteet ovat myös hieman aiempaa väljempiä.

Tummille väreille on kuitenkin myös vaihtoehto. Viileän vaaleat pastellit yhdistyvät 60-lukua henkiviin linjoihin. Suuret napit, tereet ja kanttaukset ovat osa suuntausta. Hameissa suositaan naisellista miniä sekä epäsymmetrisen hapsuisia ja repaleisia helmalinjoja.

Näyttävä sametti sekä dramaattiset punaisen ja purppuran sävyt, luovat pohjan teatterimaailmasta innoituksensa ammentavalle suuntaukselle. Korut ja ylelliset materiaalit ovat keskeinen osa trendiä. Asusteissa valloittavat edelleen leveät ja koristeelliset vyöt.

Miesten pukeutumisesta lainaillaan ennakkoluulottomasti ideoita naisten muotiin. Naiselliset kietaisupuserot ja hyvin istuvat jakut, yhdistyvät käänteellisiin ja leveälahkeisiin "ukkohousuihin". Myös pehmennettyä army-tyyliä näkee jälleen.

Rentoa ilmettä etsiville on tarjolla 40-50 -lukulaista sportti-henkeä. Lyhyet, suorat jakut ja pusakat ovat nyt in. Varsinkin klassinen lentäjänpusakka elää uutta tulemistaan. Fleece ja norjalaisneuleet sopivat puolestaan loistavasti lenkkipolulle. Pitkä, moninkerroin kiedottava kaulahuivi on syksyn ykkösasuste.