Tunikat- Isot Koot

Etsitkö kivaa ja mukavaa tunikkaa, joka tulisi hieman isommassa koossa? Etsintää kannattaa suunnata mieluiten nettiin, sillä netistä löytyy lähes aina helpommin ja mukavammin tunikoita, myös isossa koossa

Tunikoiden ostaminen hieman isommillekin naisille on helpointa netistä.,Netissä valikoima on aina parempi ja laajempi kuin tavallisissa vaatekaupoissa, jonka lisäksi kokovertailu ja hintavertailu on nopeampaa ja helpompaa tehdä. Esimerkiksi Zalandolla on listallaan yli 3500 vaatekappaletta, jotka on erikseen merkitty pluskokoiseksi.

Tässä lista parhaista juhlamekkoja isoilla koilla naisille myyvistä verkkokaupoista!

Halens

Verkkokaupassa laaja valikoima isoja kokoja naisille lähes kaikista vaatteista. Halusitpa sitten farkkuja, mekkoja tai takkeja isommilla koilla, löydät niitä Halensin verkkokaupasta.

  • ​742 vaatekappaletta tarjolla isossa koossa
  • Maksutapa: Tili, lasku, maksukortti, PayPal tai postiennakko
  • Rahtimaksu 6 €
  • 14 Päivän Palautusaika
halens

Zalando

Valtava valikoima isojen naisten vaatteita löytyy tästä eräästä tunnetuimmista vaatteisiin erikoistuneista verkkokaupoista. Luotettava verkkokauppa, jolla erittäin asiakasystävälliset kauppaehdot.

  • ​3490 vaatekappaletta tarjolla isossa koossa
  • Maksutapa: Tili, lasku, maksukortti, PayPal tai Maksuturva
  • Ilmainen Toimitus ja Palautus
  • Palautusaika huimat 100 päivää!
zalando

Tunikoita isoilla koilla, jotka näyttävät oikeasti hyvältä päälläkin!

tunikat isot koot

Tunikat olivat suurinta muotia jo antiikín aikaan

Ehkä vaikeinta netistä vaatteiden ostamisessa on monesti se, että sitä ei ole aivan varma kuinka hyvin tietyt vaatteet sopivat päälle, ja kuinka hyvältä ne oikeasti näyttävät muillakin kuin malleilla.

Helppo keino suojautua tätä vastaan on hyödyntää kauppoja, joissa vaatteiden palauttaminen on tehty mahdollisimman helpoksi. Kaikissa yllälistatuissa kaupoissa on palautus aina ilmaista, ja se on tehty mahdollisimman helpoksi, juuri sen takia että shoppailu olisi mukavaa, ei stressaavaa.

Tunikat ovat siinä mielessä helpompi vaatekappale netin kautta ostettavaksi, että niiden ei tarvitse aina olla niin tarkkaan mitoitettuja kuin monien ihonmyötäisten asusteiden. Tämän takia ne ovatkin ehkä suosituimpia vaatekappaleita, joita ostetaan monesti netin kautta varsinkin plus kokoisena.​

Siinä missä suurin osa normaaleista vaatekauposta ei pysty pitämään esillä suurta valikoimaa plus koon vaatteita, on netin suurilla vaatekaupoilla mahdollisuus tarjota jopa tuhansia eri vaatteita, myös suuremmissa koissa. Isojen naisten vaatteita ostaessasi kannattaakin ainakin katsastaa netin tarjonta ennen, kuin sinne kauppakeskukseen ryntää.​

Monista naisista on myös hieman noloa ostaa julkisesti suuremman luokan vaatteita, varsinkin jos niitä mainostetaan erikseen plus koon vaatteina.​ Tämä ajattelu on tietenkin aivan turhaa, sillä ei ketään muuta tälläiset asiat kiinnosta jostakin randomi ulkopuolisesta. Kuitenkin jos tämä ajatus sinua yhtään stressaa, kannattaa tunikat tilata sieltä netistä, sillä se on nykyään vuonna 2017 todella helppoa. Niin helppoa että lapsikin osaisi!