Urheiluvaatteet - Isot Koot

Etsitkö isompikokoisia urheiluvaatteita? Olet tullut aivan oikeaan paikkaan, sillä tämän sivun tarkoitus on tehdä isojen urheiluvaatteiden ostosta mahdollisimman helppoa.

Tilaa Urheiluvaatteet isolla koolla  jo tänään netistä!

Mikä ikinä lajisi onkaan, ovat nämä seuraavat nettikaupat alan parhaimmistoa, kun etsitään suurempia urheiluvaatteita lajiin kuin lajiin.

Halens

Verkkokaupassa laaja valikoima isoja kokoja naisille lähes kaikista vaatteista. Halusitpa sitten farkkuja, mekkoja tai takkeja isommilla koilla, löydät niitä Halensin verkkokaupasta.

  • ​742 vaatekappaletta tarjolla isossa koossa
  • Maksutapa: Tili, lasku, maksukortti, PayPal tai postiennakko
  • Rahtimaksu 6 €
  • 14 Päivän Palautusaika
halens

Zalando

Valtava valikoima isojen naisten vaatteita löytyy tästä eräästä tunnetuimmista vaatteisiin erikoistuneista verkkokaupoista. Luotettava verkkokauppa, jolla erittäin asiakasystävälliset kauppaehdot.

  • ​3490 vaatekappaletta tarjolla isossa koossa
  • Maksutapa: Tili, lasku, maksukortti, PayPal tai Maksuturva
  • Ilmainen Toimitus ja Palautus
  • Palautusaika huimat 100 päivää!
zalando

Urheiluvaatteet - Isot koot ja parhaat merkit

urheiluvaatteet isot koot

Syksyn suosituin asuste on tällä kertaa pitkä ja moninkerroin kiedottava kaulaliina. Kauppaan ei kuitenkaan ole pakko rynnätä trendiasusteen hankkiakseen, vaan taatusti yksilöllinen liina syntyy helposti itse virkaten tai kutoen. Langoiksi kelpaavat loistavasti nurkista löytyvät jämälangat, onhan muoti nyt muutenkin ajan patinomaa.

Laukut ovat puolestaan muuttuneet entistä tilavammiksi ja vetoketjut vahvistavat asemaansa. Minilaukkujen aika on auttamatta ohi, joten kaikki ikuisista tilaongelmista kärsineet voivat vihdoin huoahtaa helpotuksesta.

Malleista suosituin on herttainen pussukka, jota hapsut tai nauhat koristavat. Myös satula- ja leipälaukut sekä niiden yhdistelmät ovat nyt in. Olkahihnat ovat pidempiä ja riittävät jopa kulkemaan vinosti vartalon yli. Väreissä on paljon käytännöllisiä ruskean sävyjä ja mustaa.

Vyöt palaavat oikealle paikalleen vyötärölle, mutta lantiovöitäkin näkee vielä. Yhdistävänä tekijänä vöissä on kuitenkin edelleen koristeellisuus. Lanteille voi nyt sitoa myös pitkän huivin tai tupsupäisen punosnauhan.

Myös miesten pukeutumisesta voi lainailla asusteita. Kravatit ja miesten hatut ovat vain muutamia esimerkkejä. Toista ääripäätä edustaa korujen runsaus, helmet ja caméet ovat edelleen muodissa. Teatraalista ilmettä asuun kuin asuun tuovat sulka ja karvakoristeet.

Suomessa alkaa pikkuhiljaa olla jo sopivaa tarjontaa vaatteista nettikaupoissa. Katso tästä Suomen suurimmat vaateverkkokaupat:

Stockmannin verkkokauppa

Nyt myös yksi Suomen suurimmista tavarataloketjuista, Stockmann, on perustanut oman verkkokauppansa.Stockmannin, tuttavallisemmin stokkan, verkkokauppa ei rajoitu vain vaatteisiin vaan saatavana on kaikkea maan ja taivaan väliltä, eli sitä samaa tavaraa mitä itse tavaratalossakin on tarjolla.

Naisten vaatteiden kohdalla housuvalikoimassakin on edustettuna mm. seuraavat merkit: Zoey M., Zizzi, Wesc, Vogue, Voglia, Vila, Very Nice, Vero Moda, V. Fraas, Tommy Hilfiger ja lista jatkuu vielä 78 nimikkeellä.

H&M vaatteiden verkkokauppa

H&M verkkokaupassa on tarjolla kasoittain ihania vaatteita miehille, naisille, tytöille ja pojille. Mielestäni juuri H&M:n verkkokauppa on yksi parhaista. Tuotteet ovat hyvin esillä ja hinnat ovat oikeasti edullisia.

Kesän lähestyessä verkkokaupassa on paljon siistejä uimashortseja ja suuri valikoima bikinejä. Bikineissä rantavaatetus irtoaa verkkokaupasta alle kymmenellä eurolla. Tuttu hintataso myös liikkeistä

Lindexin verkkokauppa

Lindeksin verkkokauppa http://www.lindex.com/fi/shop/vaatteet-ja-muoti/ on suunnattu naisille ja lapsille. Verkkokaupassa on panostettu tuotteiden esilletuontiin ja sivuilta löytyy myös suosituimmat tuotteet-listaus.

Brandos

Brandos on Suomen suurin kenkien verkkokauppa! Brandoksen verkkokaupasta löytyy suuri valikoima kenkiä naisille, miehille ja lapsille. Verkkokauppa löytyy osoitteesta www.brandos.fi.